null

MBËSHTETJE TEKNIKE
0800 18000

null

SHËRBIM I SHPEJTË

null

TAKE AWAY

MODELI:SOLISTA

Solista është pajisja ideale kur nuk keni shumë hapësirë dhe doni një shije superiore të kafesë. Ajo shquhet me dizajnin e saj elegant, kapacitetin e madh dhe efikasitetin teknologjik.
Dritat LED plotësojnë modelin elegant dhe bashkëkohor, së bashku me kornizën e formuar të zonës së përzgjedhjes së produktit dhe sipërfaqet elegante.
Të gjitha konfirmojnë dizajnin inovativ dhe mjeshtërinë superiore të pajisjes. Solista, e cila e bën atë standardin në këtë segment të

tregut.

SOLISTA_FINAL

MODELI:BRIO UP

Brio Up është kulmi i një prej sukseseve më të mëdha të Necta të 20 viteve të fundit. Brio Up ruan cilësinë e jashtëzakonshme kur bëhet fjalë për shpërndarjen e pijeve, por sjell tek konsumatori edhe një mori inovacionesh të rëndësishme.
Brio Up ka një dizajn elegant të zi, i përmirësuar nga një ndërfaqe përdoruese intuitive.Ofron kafe me cilësi të lartë, falë aplikimit të teknologjive të provuara nga Necta për vite me radhë.
Elektronika e përparuar e Brio Up e bën makinerinë të instaluar jashtëzakonisht të lehtë.
Brio Up është një makinë e vogël e shkëlqyer e cila është e destinuar të njihet si më e mira në kategorinë e saj.

brioup

MODELI:BRIO UP + MINISNAKKY

Duke ndihmuar në përmbushjen e nevojave për meze të lehtë në tubime të vogla dhe intime, Minisnakky kompleton gamën Necta si zgjidhja perfekte për lokacione më të vogla, me aftësinë për të shpërndarë shishe, pije të ndryshme, meze dhe ëmbëlsira.
Ky model kompakt mund të përdoret në zyre, klinika, të ndryshme, salonet për të ofruar një zgjidhje të plotë të produkteve të kafes, pijeve dhe snacks në ato ambiente ku mund të kërkohen.
Falë ndriçimit LED të qelizës, Minisnakky ka një konsum shumë të kufizuar të energjisë

brioupminnisnaky

MODELI:CONCERTO

Kombinimi perfekt i dizajnit dhe efikasitetit.
Makineria ideale për shitje të kafesë për hapësira të vogla dhe të mesme. Concerto një aparat elegant ofron një përzgjedhje të
madhe të pijeve cilësore të nxehta që do të kënaqin me shijet e veçanta.
Makineritë e shitjes Concerto janë të pajisura me teknologjinë më të fundit për përgatitjen e espressos dhe kafesë instant.
Kjo veçori u siguron atyre një pozicion udhëheqës në tregun e makinave të vetë-shërbimit

concerto_vending-2

MODELI:CONCERTO OUTDOOR

Kombinimi perfekt i dizajnit dhe efikasitetit.
Makineria ideale për shitje të kafesë për hapësira të jashtme.
Concerto një aparat elegant ofron një përzgjedhje të madhe të pijeve cilësore të nxehta që do të kënaqin me shijet e veçanta.
Makineritë e shitjes Concerto janë të pajisura me teknologjinë më të fundit për përgatitjen e espressos dhe kafesë instant.
Kjo veçori u siguron atyre një pozicion udhëheqës në tregun e makinave të vetë-shërbimit.

VENDING-MACHINE-D_00000-1

MODELI:CANTO TOP PLUS

Kur bëhet fjalë për inovacionin teknologjik dhe pijet e nxehta me cilësi të lartë, Canto është një klasë në vete. Kombinuar me stilin modest dhe një linjë shumë të hijshme, Canto thjesht rrezaton elegancë. Falë teknologjisë inovative, të gjitha pijet shpërndahen në cilësi optimale dhe shërbehen në një
gotë që plotëson shijen e tyre. Duke filluar nga espresso dhe shijet gjallëruese të përsosura të cappucinos, vanilës dhe kakaos .
Ne sigurohemi që çdo aromë individuale të jetë e përgatitur në mënyrë të përsosur për konsumatorin.

canto

MODELI:MELODIA

Pasioni për Melodinë pushton me fleksibilitetin e tij. Mund të ofrojë një gamë të gjerë produktesh, të tilla si snacks, ëmbëlsira, ushqim të freskët, dhe pije te ndryshme.
Dizajn i thjeshtë dhe efikasitet superior i pajisjes që fisnikëron çdo
hapësirë, qoftë ajo një hapësirë e mesme apo e madhe.
Racionalizoni kohën e punëtorëve tuaj duke përdorur Melodinë.
Ky aparat ofron freskinë dhe ëmbëlsinë për ekipin tuaj.

melodia3

MODELI:TANGO

Pasioni për Tango pushton me fleksibilitetin e tij. Mund të ofrojë një gamë të gjerë produktesh, të tilla si snacks, ëmbëlsira, ushqim të freskët, dhe pije te ndryshme.
Dizajn i thjeshtë dhe efikasitet superior i pajisjes që fisnikëron çdo hapësirë, qoftë ajo një hapësirë e mesme apo e madhe.
Racionalizoni kohën e punëtorëve tuaj duke përdorur Tango.
Ky aparat ofron freskinë dhe ëmbëlsinë për ekipin tuaj.

tango_fin